Service

Apk

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor de APK keuring van uw auto? De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Het blijft echter een momentopname en het betekend dus niet dat uw auto het hele jaar door probleemloos blijft rijden. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto blijft dus belangrijk, ook als uw auto is voorzien van een geldige APK keuring!  Wij zijn het ideale adres in Capelle aan den IJssel voor uw jaarlijkse APK keuring. Doordat er 2 keurmeesters aanwezig zijn, is de wachttijd doorgaans minimaal en de tarieven scherp. Zijn er reparatie’s nodig aan uw auto dan ontvangt u vooraf een goede prijsopgave. Al vele klanten uit Capelle aan den IJssel en omstreken zijn u voor gegaan. Bovendien voeren wij een APK keuring gratis uit wanneer u deze combineert met een grote onderhoudsbeurt.

APK keuringsrapport

Als uw auto APK is gekeurd ontvangt u een keuringsrapport, dit rapport krijgt u zowel bij goedkeuring als bij afkeuring van uw auto. Hierop worden niet alleen de reparatie- en afkeurpunten aangegeven, maar ook de adviespunten.

Rijksdienst voor Wegverkeer

De Rijksdienst voor Wegverkeer, ook wel RDW genoemd, laat regelmatig auto’s een herkeuring ondergaan door middel van een steekproef. Op deze manier kunnen ze controleren of de auto terecht is goed- of afgekeurd. Het keuringsrapport wordt na het afmelden van de auto automatisch doorgestuurd naar de RDW. Hierna wordt er beslist of de APK steekproef zal plaatsvinden

Onderhoud

Periodiek onderhoud is heel belangrijk. Niets zo vervelend als een auto die u in de steek laat. Om dit te voorkomen is onderhoud belangrijk. Je zou kunnen besparen op onderhoud, maar dat houdt een risico in. Hogere kosten voor reparatie, kans op pech maar ook de veiligheid kan in het geding komen. Een goed onderhouden auto met een (volledig) ingevuld onderhoudsboekje levert bij inruil van de auto meer op en is meestal makkelijker te verkopen.

Sommige dingen kun je zelf, voor andere werkzaamheden is de keuze voor een garage beter. Onzeker over je garage of op zoek naar eentje dichterbij? Bekijk het oordeel van mensen in de buurt, via ANWB garagereviews.

Onderhoud door de garage

Het is verstandig om in ieder geval één keer per jaar uw auto naar de garage te brengen voor onderhoud. Dat helpt bij het voorkomen van een hoop narigheid aan de auto en zorgt ervoor dat u veilig de weg op kunt.

Lees meer >

Reparatie

Dat uw auto reparatie nodig heeft is vaak al vervelend genoeg. Als u dan ook nog afhankelijk bent van uw auto, bijvoorbeeld voor uw werk, kan een onverwachte autoreparatie een lastige kwestie zijn. Daarom zorgt van den Bergh Auto voor een vervangende auto of voor een leenfiets gedurende de reparatie, zo blijft u mobiel!

Lees meer >

Direct service

Kleine mankementen

U kent het wel, een kapotte ruitenwisser, een raar geluid in uw auto, lampje stuk, een lekke uitlaat, van die kleine probleempjes, die eigenlijk zo snel mogelijk gerepareerd moeten worden. Welnu dat kan! U kunt voor dit soort reparaties elk moment van de dag bij ons langskomen. Wij zullen er alles aan doen om u weer zo snel mogelijk op de weg te krijgen!

Lang wachten is niet nodig!

Bel voor een afspraak en kom dezelfde dag nog langs. Samen met u bekijken we wat er moet gebeuren:  misschien de accu opnieuw opladen, is een nieuwe band wel nodig? U krijgt van ons een vakkundig advies en een prijsopgaaf. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Zijn we er samen uit, dan gaan we voor u aan de slag. Als de reparatie te veel tijd vraagt, maken we een afspraak voor een later tijdstip.

Klaar terwijl u wacht!

In onze showroom hebben we een gezellige koffiehoek, waar u op uw gemak een kopje koffie of thee kunt drinken. Ook kunt u daar internetten, lezen of telefoneren en voor u het weet staat uw auto weer voor u klaar!

Voordelen:

–   wachten niet nodig
–   vooraf een prijsafspraak
–   persoonlijke benadering
–   vakkundige geholpen
–   1 jaar garantie op onderdelen en verrichte werkzaamheden

Banden

Bent u van plan om nieuwe autobanden of winterbanden te kopen voor uw auto? Elke weg of weersituatie vraagt om specifieke kwaliteit autoband. Daarom leveren en monteren wij diverse soorten banden  zoals zomerbanden, winterbanden, budgetbanden, SUV banden en runflatbanden. Wij adviseren u graag over de verschillen en de beste keuze voor uw auto en budget. Kwaliteit en veiligheid spelen een belangrijke rol in ons aanbod. De banden onder uw auto zijn het enige contact tussen de auto en het wegdek, ter grootte van een bierviltje! Goede grip, wegligging en waterafvoer zijn dan ook van groot belang. Dit leidt niet alleen tot minder ongevallen maar ook de doorstroming op de weg wordt hierdoor verbeterd.

Winterbanden

Tegenwoordig is het vrij normaal om in de winter op winterbanden te rijden. Winterbanden hebben niet alleen bij sneeuw en ijzel veel meer grip dan zomerbanden, maar ook bij koud en nat wegdek. Vooral bij het remmen hebben winterbanden een betere grip. Een ander voordeel is dat winterbanden zichzelf terugverdienen. U rijdt gedurende het jaar op twee sets banden waardoor de zomerbanden van uw auto minder snel slijten.

Bandenopslag

Wij bieden u de mogelijkheid om de zomerbanden of winterbanden van uw auto bij ons op te slaan. Wij hebben een volledig gedigitaliseerd opslagsysteem in eigen huis. Hierdoor kunnen wij snel en gemakkelijk de banden van uw auto wisselen en opslaan. Alle banden in onze bandenopslag zijn verzekerd tegen brandschade en diefstal.

 

Lakbehandeling

Bij van den Bergh Auto kunt u ook terecht voor reconditionering van uw auto.
Wij zijn gespecialiseerd in het polijsten en verzegelen van autolakken op basis van Nanotechnologie.
We leggen de lat hoger dan reguliere poetsbedrijven. Daar waar reguliere poetsbedrijven gebruik maken van kort werkende en verhullende middelen, zoals wax, gaan wij eerst terug naar de basis en zorgen er eerst voor dat uw lak weer in topconditie is.
Alleen dan kunnen wij zorgen voor het beste resultaat en een extreme hoogglans van de lak waar u langdurig plezier van heeft.
Met onze Nanolakverzegeling verkrijgen wij niet alleen een extreme hoogglans van uw auto maar is deze ook optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

 

Nanotechnologie

Nanotechnologie is een verzamelnaam. Nano komt van het Griekse woord ‘vavos’, wat dwerg betekent. Nano gaat namelijk over schaalniveau – het is de allerkleinste manipuleerbare schaal. Het verwijst naar toepassingen en technieken die werken op een schaal van 1 tot 100 nanometer. Wordt materie teruggebracht tot deze schaal, dan kunnen zich bijzondere eigenschappen voordoen. Op dat niveau zijn wetenschappers inmiddels in staat materialen te ontwerpen, te produceren en te manipuleren.

Wij gebruiken voor onze nanocoatings en impregneermiddelen de techniek om geselecteerde siliciumoxide/zandkristallen 1 miljoen keer te verkleinen. De zandkristallen/siliciumoxide worden op verbindingsniveau uit elkaar gehaald en krijgen specifieke hechtingseigenschappen mee, waardoor het onmogelijk wordt dat vocht en verontreiniging zich nog kan hechten aan het gecoate materiaal. De coating of impregneerlaag is duurzaam en bewezen effectief.

 

Ruitreparatie

Autoruitschade herstellen is specialistisch werk, daar heeft uw auto recht op, het is voor uw eigen veiligheid. Dan is het goed te weten dat van den Bergh Auto voor u klaar staat.

Ruitschade wordt in eigen werkplaats verholpen en alleen met originele merkonderdelen. Bij het vervangen van een autoruit geeft van den Bergh Auto de voorkeur aan origineel glas. Dat wil zeggen dezelfde kwaliteit autoruiten zoals door de autofabrikant bij eerste montage toegepast. Wanneer u WA + of WA beperkt casco verzekerd bent is daarin meestal een ruitverzekering inbegrepen. Kom langs, wij leggen voor u contact met uw verzekeringsmaatschappij en, na toestemming, kan er direct een reparatie-afspraak gepland worden. Ook voor ruitschade naar van den Bergh Auto in Capelle aan den IJssel!