Onderhoud

Onderhoud en reparatie

Wij zijn in het onderhouden en repareren van auto’s van alle merken thuis. Als lid van de BOVAG is ons bedrijf Klasse 1 gecertificeerd en geven wij twaalf maanden garantie op alle verrichte reparaties, inclusief werkplaatstarief en onderdelen.

Periodiek onderhoud voor uw auto

Voor elke type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het afstellen van de remmen en het vervangen van de distributieriem. Wij beschikken over deze schema’s. Onderhoudt u de auto volgens dit schema dan komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat. Bovendien blijft de fabrieksgarantie van kracht op uw auto.

Er zijn verschillende soorten onderhoud. Welk soort onderhoud de auto nodig heeft is afhankelijk van leeftijd, kilometerstand en het laatst uitgevoerde onderhoud. Wij kunnen u een passend voorstel doen! Dit omdat wij beschikken over de officiele fabrieks-onderhoudsschema’s en daarnaast samen met u het gebruik van de auto doornemen zodat er een juiste inschatting gemaakt kan worden van uw wensen en het nodige onderhoud aan de auto. Wij adviseren minimaal een keer per jaar het onderhoud uit te voeren. Het regelmatig aanbieden van uw auto voor onderhoud is essentieel voor de technische staat van het voertuig en defecten kunnen vroegtijdig worden herkend en verholpen.

Doordat er kleinere motoren in de auto’s worden geplaatst, welke ook zuiniger en minder milieubelastend moeten zijn, wordt er veel gevergd van de motor. Dit vereist een goede en juiste smering met de specificatie’s die door de autofabrikant worden voorgeschreven. Hierop zijn wij ingespeeld met ons moderne olie en smeermiddelen voorraad. In een speciaal ontworpen rek van MOBIL-olie zijn deze speciale smeermiddelen op voorraad zodat ook de nieuwe auto’s op de juiste manier kunnen onderhouden.

Verschillende soorten onderhoud:

Naast de algemene periodieke onderhoudsbeurt zijn er verschillende onderdelen in de auto die onderhoud nodig hebben. Denk dan eens aan het remsysteem, het koelsysteem, de airco installatie en het distributiesysteem. Uiteraard kunnen wij alle systemen vakkundig voor u onderhouden. Kennis, apparatuur en gereedschappen zijn aanwezig. U kunt bij ons terecht kunt voor onderhoud aan de gehele auto. Van den Bergh Auto: 1 adres, 1 aanspreekpunt en meestal kunnen werkzaamheden gecombineerd worden zodat slechts één werkplaats bezoek nodig is!

Wij onderhouden auto’s op professionele wijze

De medewerkers bij van den Bergh Auto hebben veel ervaring met alle merken auto’s. Wij volgen meerdere trainingen en workshops per jaar en blijven hierdoor op de hoogte van de nieuwste autotechnieken. Onze werkplaats is voorzien van professionele diagnoseapparatuur waardoor wij in staat zijn om zelfs de allernieuwste auto’s te kunnen onderhouden en te repareren. Om welk automerk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw auto bij ons in goede handen is. Wij werken veelal met vaste en scherpe prijzen zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Autobanden

Autobanden kopen Capelle aan den IJssel?

Bent u van plan nieuwe autobanden of winterbanden te kopen voor uw auto? Elke weg- of weersituatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. Wij bieden u daarom een breed assortiment autobanden, winterbanden, runflatbanden, budgetbanden en SUV-banden. Wij adviseren u graag over de geschikte autoband voor uw auto en rijstijl.

Banden assortiment

Ons bandenassortiment bestaat uit een gevarieerd aanbod van topmerken. Kwaliteit en veiligheid spelen een belangrijke rol in het productaanbod. De banden van uw auto leggen het contact met het wegdek. Optimale controle, goede grip en een perfecte wegligging zijn dan ook van groot belang. Dit leidt niet alleen tot minder ongevallen, maar ook de doorstroming op de weg wordt hiermee verbeterd. Tevens kunt u met behulp van het ecolabel bekijken welke eigenschappen voor u het meest belangrijk zijn. Het ecolabel kunt u helpen een goede keuze te maken voor een bepaald type autoband.

Bandenopslag

Wij bieden u de mogelijkheid om de zomerbanden of winterbanden van uw auto bij ons op te slaan. Hierdoor kunnen wij snel en gemakkelijk de banden van uw auto wisselen en opslaan. Alle banden in onze bandenopslag zijn verzekerd tegen brandschade en diefstal.

U krijgt automatisch bericht van ons als het tijd is om de banden van uw auto te wisselen, zodat u precies op het juiste moment uw banden wisselt. Zijn de banden van uw auto aan vervanging toe? Ook dit krijgt u van ons op tijd te horen, zodat u ruim van te voren nieuwe zomerbanden of winterbanden bij ons kunt bestellen.