Winterbanden Capelle aan den Ijssel

Winterbanden voor grip op de weg

Het is verstandig in het najaar uw autobanden aan te passen aan de winter. In Capelle aan den IJssel doet Van den Bergh Auto dit graag voor u. Winterbanden hebben niet alleen bij sneeuw en ijzel veel meer grip op de weg dan zomerbanden, maar ook bij een koud en nat wegdek. Winterbanden zorgen bovendien voor een kortere remweg. In veel landen zijn winterbanden zelfs verplicht: u riskeert een boete als u deze landen ’s winters bezoekt met zomerbanden onder uw auto.

Winterbanden: een goede investering

Het kopen van winterbanden lijkt misschien een flinke uitgave, maar met twee bandensets gaat de slijtage ook maar half zo hard: uw uiteindelijke kosten zijn dus even hoog als wanneer u het hele jaar op zomerbanden rijdt. Van den Bergh Auto in Capelle aan den IJssel voorziet u van goede kwaliteit winterbanden en monteert deze veilig onder uw auto. Bij deze bandenwissel kunt u de banden die u niet gebruikt eventueel bij ons opslaan: we beschikken over een volledig gedigitaliseerd opslagsysteem onder eigen dak. Op deze manier zijn uw banden bovendien verzekerd tegen brandschade en diefstal.

Winterbanden laten monteren: welkom in Capelle aan den IJssel!

Ook al hebben uw autobanden misschien zelden te maken met een echt strenge winter in Capelle aan den IJssel, toch geven winterbanden u dus meer veiligheid. Regen valt er immers genoeg in ons land en ook op een nat wegdek verminderen winterbanden slipgevaar. Van den Bergh Auto is u graag van dienst om met winterbanden uw veiligheid te vergroten. Kom gerust eens bij ons langs om uw mogelijkheden en voordelen te bespreken. De koffie staat voor u klaar!