Occasions Capelle aan den Ijssel

Occasions in Capelle aan den IJssel, regio Rotterdam

Bent u op zoek naar mooie auto-occasions in de regio Rotterdam? En wilt u ervan verzekerd zijn dat de tweedehandsauto die u koopt in goede staat is? Van den Bergh Auto heeft een mooi aanbod aan occasions in Capelle aan den IJssel. Kom langs in onze showroom en bezichtig onze auto’s van verschillende merken, in verschillende prijsklassen en van verschillende afmetingen.

Occasions te koop in Capelle aan den IJssel: gegarandeerde kwaliteit

Alle auto-occasions in onze showroom in Capelle aan den IJssel zijn volledig geïnspecteerd voordat ze te koop werden aangeboden. De occasion die u koopt is door ons apk-gekeurd en krijgt een onderhoudsbeurt. Bovendien krijgt u minimaal 6 maanden BOVAG-garantie. Zo koopt u een betaalbare auto met de service, kwaliteit en de zekerheid van een BOVAG-garage.

Vakkundig advies

Van den Bergh Auto zet haar expertise graag in om u te adviseren over de tweedehandsauto die u wenst. Onze ervaring in de verkoop, het onderhoud én de reparatie van auto’s maakt ons een betrouwbare adviseur op het gebied van auto-occasions in de regio Rotterdam. U wordt na de koop dus niet verrast door verborgen gebreken. Of u nu op zoek bent naar een sportieve hatchback, een praktische bedrijfswagen of een ruime gezinsauto: Van den Bergh Auto denkt met u mee over de mogelijkheden. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Staat de auto van uw keuze bij ons in de showroom, dan kunt u een proefrit maken om te testen of de auto u bevalt. Kom gerust vrijblijvend langs in Capelle aan den IJssel: de koffie staat voor u klaar!