Garage Capelle aan den Ijssel

Autogarage in Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een betrouwbare autogarage in Capelle aan den IJssel? De professionals van Van den Bergh Auto staan graag voor u klaar. Al sinds 1966 werken wij met passie aan de reparatie en het onderhoud van auto’s. In onze showroom hebben we bovendien een mooie collectie occasions en nieuwe auto’s. U bent van harte welkom in onze garage in Capelle aan den IJssel!

Gegarandeerde kwaliteit

In onze garage in Capelle aan den IJssel zijn wij voorzien van professionele apparatuur en ervaren vakmensen die er dagelijks met plezier voor zorgen dat u weer veilig en comfortabel de weg op kunt. Onze BOVAG-certificering geeft u nog eens een extra garantie van onze kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden: In onze garage in Capelle aan den IJssel zijn wij voorzien van professionele apparatuur en ervaren vakmensen die er dagelijks met plezier voor zorgen dat u weer veilig en comfortabel de weg op kunt. Onze BOVAG-certificering geeft u nog eens een extra garantie van onze kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden:
– Apk-keuring

– Reparatie

– Bandenservice

– Schadeherstel

– Vervanging of herstel van ruiten

– Onderhoud en bijvullen van airconditioning

U krijgt 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparaties, inclusief werkplaatstarief en onderdelen. Als BOVAG-garage kunnen wij u bovendien de BOVAG Autoverzekering, BOVAG Financiering en de BOVAG Pechhulp aanbieden.

Persoonlijke service

Van den Bergh Auto is een garage in Capelle aan den IJssel die zich onderscheidt door de persoonlijke aandacht voor de klant. We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. Bovendien houden we onze dienstverlening graag transparant. U krijgt geen onverwachte kosten achteraf. Mochten we tijdens reparatie- of onderhoudswerkzaamheden extra mankementen tegenkomen of blijkt meerwerk nodig te zijn, dan nemen wij contact met u op voordat we hieraan beginnen. Komt u gerust eens langs om onze persoonlijke service te ervaren!