Fiat Capelle aan den Ijssel

Uw Fiat-specialist in Capelle aan den IJssel

Van den Bergh Auto staat al jaren bekend als de Fiat-specialist van Capelle aan den IJssel. Als voormalig Fiat-dealer hebben wij niet alleen de expertise in huis om u te adviseren bij de aankoop van een nieuwe of occasion Fiat, maar ook om auto’s van dit merk optimaal te repareren en onderhouden. Hierbij houden wij vast aan onze persoonlijke en tegelijk professionele werkwijze. Dus wilt u voor uw Fiat een garage in Capelle aan den IJssel met specialistische kennis van het merk, dan bent u van harte bij Van den Bergh Auto!

Fiat onderhoud

Uw Fiat-specialist in Capelle aan den IJssel staat garant voor vakkundig onderhoud. Van den Bergh Auto is Klasse 1 gecertificeerd door de BOVAG en geeft 12 maanden garantie op alle reparaties die wij uitvoeren, inclusief onderdelen en werkplaatstarief. Bij het uitvoeren van het onderhoud werken wij met de onderhoudsschema’s die door de Fiat-fabrikant worden voorgeschreven. Dit zorgt ervoor dat de fabrieksgarantie die u kreeg bij de aanschaf van uw auto ook van kracht blijft na de door ons uitgevoerde reparaties.

Fiat-garage met aandacht voor uw situatie

De leeftijd, de gebruiksintensiteit en het laatst uitgevoerde onderhoud aan uw auto bepalen welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn voor uw Fiat. Voor een onderhoudsplan dat past bij uw wensen, benodigdheden en budget denkt uw Fiat-garage in Capelle aan den IJssel graag met u mee. Onze transparante werkwijze zorgt ervoor dat u achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wij adviseren u het onderhoud jaarlijks te laten uitvoeren. Zo blijft uw Fiat in optimale conditie en behoudt u uw rijplezier.