BOVAG

Alles onder één dak


Van den Bergh Auto vindt het belangrijk dat u naast de aankoop, reparatie en onderhoud van uw auto ook de financiële kant direct bij ons kunt regelen. Daarom bieden wij financiële producten van BOVAG aan dat precies bij u past.

De financiële producten zijn:

  • BOVAG autoverzekering
  • BOVAG financiering
  • BOVAG pechhulp

De voordelen

Van den Bergh Auto is uw aanspreekpunt! Geen gedoe bij schade, u neemt contact met ons op en wij ontzorgen u. Dit betekend dat u gewoon naar uw vertrouwde BOVAG autobedrijf toe kunt als u iets heeft en wij regelen de rest. Gedurende de looptijd van uw financiële contract blijven wij graag uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en schade. En bij ons bent u niet slechts een nummer. Dat is wel zo vertrouwd, gemakkelijk en prettig. Kom eens langs en vraag ons om een offerte.

 

Bovag autoverzekering

Zeker op weg met BOVAG Autoverzekering Wilt u bij schade aan uw auto gewoon bij uw eigen BOVAG-autobedrijf terecht kunnen? Kies dan voor BOVAG Autoverzekering. U hoeft niet naar een garage die de verzekeraar voor u kiest, maar kunt gewoon naar uw vertrouwde autobedrijf..

Zeker op weg met  BOVAG Autoverzekering

Wilt u bij schade aan uw auto gewoon bij uw eigen BOVAG-autobedrijf terecht kunnen? Kies dan voor BOVAG Autoverzekering. U hoeft niet naar een garage die de verzekeraar voor u kiest, maar kunt gewoon naar uw vertrouwde autobedrijf. En dat is niet het enige voordeel. We hebben alle voordelen voor u op een rij gezet.

  • U kunt voor reparatie en schadeherstel altijd terecht bij uw eigen BOVAG-autobedrijf en dus rekenen op BOVAG Garantie.
  • U krijgt altijd vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Ook als die langer is dan verwacht.
  • Wordt uw auto gestolen of total loss verklaard? Dan krijgt u gewoon de aanschafprijs vergoed. Voor € 10.000 gekocht is dus voor € 10.000 verzekerd.
  • Alles wordt voor u geregeld. De afhandeling gebeurt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij.
  • U kunt opzeggen wanneer u wilt zonder opzegtermijn.

 

Bovag financiering

De aanschaf van een auto is vaak een behoorlijke investering. Niet iedereen is in staat om een spaarpotje op te bouwen voor een dergelijke aanschaf. Maar ook wanneer het spaargeld wél aanwezig is, kan het zijn dat u dit bedrag voor andere doeleinden achter de hand wenst te houden. In dat geval is het interessant om te kiezen voor gespreide betaling.

Hoe werkt het?

Financiering (gespreide betaling) is misschien wel de meest voorkomende manier om een auto te financieren. U leent het aankoopbedrag voor uw auto, of een deel daarvan. Dat betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met een rentepercentage dat tijdens de hele looptijd gelijk blijft. U leent nooit meer dan de waarde van de auto.

 

Bovag pechhulp

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! BOVAG Pechhulp schakelt meteen uw BOVAG Autobedrijf of een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd mobiel bent en blijft. BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

De voordelen van een BOVAG pechhulp

24/7 hulp
bij pech
onderweg!

Snel op weg
door reparatie
ter plekke

Woonplaatsdekking
en vervangend
vervoer

Transport naar
BOVAG autobedrijf
inbegrepen