Bovag Capelle aan den Ijssel

BOVAG-garage: alles onder één dak in Capelle aan den IJssel

BOVAG-garage Van den Bergh Auto in Capelle aan den IJssel vindt het belangrijk dat u naast de aankoop, reparatie en het onderhoud van uw auto ook de financiële kant direct op één adres kunt regelen. Daarom bieden wij financiële producten van BOVAG aan die precies bij u passen. Zo regelt u alles wat u nodig hebt eenvoudig met dezelfde contactpersoon.

Financiële producten van uw BOVAG-garage

Bent u op zoek naar de voordelen van BOVAG in Capelle aan den IJssel? Maak kennis met de financiële BOVAG-producten die Van den Bergh Auto aanbiedt: Bent u op zoek naar de voordelen van BOVAG in Capelle aan den IJssel? Maak kennis met de financiële BOVAG-producten die Van den Bergh Auto aanbiedt: BOVAG Autoverzekering: u bent niet afhankelijk van de garage die uw verzekering voor u kiest, maar u kunt gewoon naar uw vertrouwde BOVAG-garage in Capelle aan den IJssel. Bovendien krijgt u de BOVAG-garantie op reparaties en schadeherstel en kunt u gebruik maken van de overige BOVAG-voordelen:  – U krijgt altijd vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode. Ook als die langer is dan verwacht.- Wordt uw auto gestolen of total loss verklaard? Dan krijgt u gewoon de aanschafprijs vergoed. Voor € 10.000 gekocht is dus voor € 10.000 verzekerd.- Alles wordt voor u geregeld. De afhandeling gebeurt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij.- U kunt opzeggen wanneer u wilt: geen opzegtermijn.

BOVAG Financiering: financier (een deel van) het aankoopbedrag van uw auto door middel van gespreide betaling. U betaalt het geleende bedrag in vaste, maandelijkse termijnen terug. Dit bedrag leent u tegen een vast rentepercentage, dat u tegelijk met uw aflossing betaalt.

De voordelen van een BOVAG-garage

Van den Bergh Auto is uw aanspreekpunt van BOVAG in Capelle aan den IJssel. Geen gedoe bij schade: u neemt contact met ons op en wij ontzorgen u. Dit betekent dat u gewoon bij uw vertrouwde BOVAG-autobedrijf terechtkunt als er iets is: wij regelen de rest. Gedurende de looptijd van uw financiële contract blijven wij graag uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en schade. Bij ons bent u bovendien niet slechts een nummer: u wordt op een persoonlijke manier geholpen. Dat is wel zo vertrouwd, gemakkelijk en prettig. Kom langs bij uw BOVAG-garage in Capelle aan den IJssel en vraag ons om een offerte.