Banden wisselen Capelle aan den Ijssel

Uw banden laten wisselen in Capelle aan den IJssel

De kwaliteit van uw banden is bepalend voor uw rijplezier. Rijdt u met versleten banden, dan verliest u de grip op de weg. Dit kan zelfs tot gevaarlijke situaties leiden. Het is daarom van groot belang dat u uw banden op tijd vervangt. Van den Bergh Auto helpt u graag door uw banden te wisselen in Capelle aan den IJssel.

Winterbanden wisselen in Capelle aan den IJssel

Een bandenwissel in Capelle aan den IJssel is niet alleen nodig op het moment dat uw huidige banden versleten zijn. Als u op vakantie gaat naar het buitenland is de kans groot dat u verplicht bent winterbanden onder uw auto te monteren. In landen als Duitsland, Luxemburg en in delen van Frankrijk riskeert u een boete als u ’s winters zonder winterbanden rijdt. Dit is niet zonder reden: zomerbanden hebben te weinig grip op een besneeuwd of nat wegdek. Het verwisselen van zomer- en winterbanden is dan ook voor meer en meer Nederlanders een jaarlijks terugkerend fenomeen.

Bandenservice: wissel en opslag

Van den Bergh Auto heeft alle benodigdheden in huis voor een professionele bandenwissel in Capelle aan den IJssel. Bovendien hebben wij allerlei soorten banden in onze eigen collectie: zomer- en winterbanden, SUV-banden, runflatbanden, etc. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw auto. Daarnaast is het mogelijk de banden die u niet gebruikt op te laten slaan in ons volledig gedigitaliseerde opslagsysteem. U banden zijn hierbij verzekerd tegen brandschade en diefstal. Komt u gerust eens langs voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor de banden onder uw auto!