Autobanden Capelle aan den Ijssel

Alles voor uw autobanden in Capelle aan den IJssel

Uw banden zijn één van de meest essentiële auto-onderdelen voor uw rijplezier en verkeersveiligheid. Het enige contact tussen uw auto en het wegdek is immers het oppervlaktecontact van de banden ter grootte van een bierviltje. Een goed profiel voor goede grip, goede spanning voor minder brandstofverbruik, winter- en zomerbanden om in elk seizoen veilig op de weg te blijven: er hangt veel af van de juiste keuzes. Van den Bergh Auto in Capelle aan den IJssel adviseert u graag bij het kiezen van de juiste banden. Bovendien wisselen wij uw autobanden graag voor u als er weer een nieuw seizoen voor de deur staat.

De juiste band voor uw situatie

Van den Bergh Auto heeft een ruim aanbod van allerlei soorten banden in Capelle aan den IJssel. Wij leveren en monteren zomerbanden, winterbanden, budgetbanden, SUV-banden en runflatbanden. Kwaliteit en veiligheid spelen een belangrijke rol in ons aanbod. Wij adviseren u graag over de verschillen en de beste keuze voor uw auto en budget.

De bandenservice van Van den Bergh Auto

Van den Bergh Auto in Capelle aan den IJssel monteert graag uw nieuwe autobanden. Onze professionele monteurs zorgen ervoor dat uw auto na montage weer optimale grip heeft op de weg. Zo kunt u weer met een veilig gevoel deelnemen aan het verkeer, ongeacht de weersomstandigheden. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van onze opslagservice. Vervangt u bijvoorbeeld uw winterbanden omdat de lente is aangebroken, dan kunt u de banden die u niet gebruikt laten opslaan in ons volledig gedigitaliseerd opslagsysteem. Ook kunt u tijdens de werkzaamheden gebruik maken van vervangend vervoer.