Auto reparatie Capelle aan den Ijssel

Uw adres voor autoreparatie in Capelle aan den IJssel

Reparaties aan uw auto komen eigenlijk nooit op het juiste moment. U bent daarom gebaat bij een autogarage in de buurt, zodat u zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan het brengen en ophalen van uw auto. Voor autoreparatie in Capelle aan den IJssel bent u van harte welkom bij Van den Bergh Auto: wij zetten onze expertise graag voor u in!

Autoreparatie met kwaliteitsonderdelen

Bij de reparatie van uw auto werkt Van den Bergh Auto in Capelle aan den IJssel uitsluitend met originele onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit. De onderdelen die wij gebruiken bij de reparatie zijn dus vaak dezelfde als de onderdelen die oorspronkelijk in uw auto zijn gemonteerd. De OEM-leveranciers waar wij bijvoorbeeld zaken mee doen zijn Bosch, Brembo, Gates, Michelin, Monroe, NGK, SKF, Valeo en VDO.

Reparateurs met kennis van zaken: geen verassingen

De ervaring die Van den Bergh Auto sinds 1966 heeft opgedaan, biedt een schat aan kennis die wij graag inzetten bij het vaststellen van de nodige reparaties en de uitvoering daarvan. Daarnaast vinden wij het belangrijk de kosten transparant te houden. U krijgt dan ook vooraf een opgave van de reparatiekosten. Blijkt er tijdens de werkzaamheden toch meerwerk nodig te zijn, dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Altijd mobiel: vervangende auto of fiets

Van den Bergh Auto is u graag van dienst bij iedere reparatie aan uw auto in Capelle aan den IJssel. Om ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de reparaties die worden uitgevoerd, kunt u tijdens de werkzaamheden gebruik maken van vervangend vervoer. Zo blijft u te allen tijde mobiel!