Auto onderhoud Capelle aan den Ijssel

Uw garage voor auto-onderhoud in Capelle aan den IJssel

Om uw rijplezier te behouden is het belangrijk dat uw auto goed wordt onderhouden. Versleten onderdelen worden op tijd vervangen, waardoor u niet met pech langs de weg komt te staan. Goed periodiek onderhoud voorkomt bovendien verdere schade door te lang doorrijden met kapotte onderdelen, waardoor onnodig hoge reparatiekosten worden voorkomen. Ook rijdt u veiliger in een auto die goed onderhouden is. Wilt u uw auto na verloop van tijd verkopen, dan zorgt uw goed gevulde onderhoudsboekje voor een hogere verkoopprijs en zal deze sneller worden verkocht. Auto Van den Bergh helpt u graag bij dit auto-onderhoud in onze garage in Capelle aan den IJssel.

Vakkundig onderhoud

Voor vakkundig onderhoud aan uw auto in Capelle aan den IJssel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Klasse 1 gecertificeerd door de BOVAG en geven 12 maanden garantie op alle verrichte reparaties, inclusief werkplaatstarief en onderdelen. Wij beschikken over de onderhoudsschema’s die door autofabrikanten worden voorgeschreven. Door deze aan te houden blijft de fabrieksgarantie op uw auto van kracht.

Verschillende soorten onderhoud

Naast de algemene periodieke onderhoudsbeurt zijn er verschillende onderdelen in de auto die specifiek onderhoud nodig hebben, bijvoorbeeld het rem- en koelsysteem, de airco-installatie en het distributiesysteem. Van den Bergh Auto heeft zowel de benodigde kennis als de (diagnose)apparatuur en gereedschappen ter beschikking. U kunt bij ons dus terecht voor het volledige onderhoud van uw auto in Capelle aan den IJssel.

Persoonlijke aandacht

Het onderhoud dat uw auto nodig heeft is afhankelijk van de leeftijd, kilometerstand en het laatst uitgevoerde onderhoud aan uw auto. Ook uw gebruik van de auto is hierin een belangrijke factor. Door uw wensen en onze inschatting van het benodigde onderhoud te bespreken komen we tot een passend onderhoudsplan. Wij hanteren waar mogelijk vaste, scherpe prijzen. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent. Ons advies is het onderhoud één keer per jaar te laten uitvoeren: zo blijft uw auto in betrouwbare conditie en kunt u veilig blijven rijden.