APK Capelle aan den Ijssel

Uw garage voor apk-keuring in Capelle aan den IJssel

Voor uw apk-keuring in Capelle aan den IJssel kunt u goed terecht bij de keurmeesters van Van den Bergh Auto. Ieder jaar staan wij voor u klaar om te beoordelen of uw auto veilig is voor u en uw omgeving. Mochten er reparaties nodig zijn om uw auto goed te kunnen keuren, dan kunnen wij deze meteen voor u uitvoeren in onze werkplaats. Mits wij hiervoor uw akkoord hebben gekregen, uiteraard. Door uw apk te laten keuren in Capelle aan den IJssel verlengt u zo ieder jaar uw rijplezier!

Apk-keuringsrapport

Zowel bij af- als bij goedkeuring verstrekt Van den Bergh Auto een keuringsrapport. Hierop wordt aangegeven wat de reparatie-, afkeur- en adviespunten zijn. U heeft dus altijd volledig inzicht in de eventuele reparatiewerkzaamheden aan uw auto. Dit keuringsrapport wordt na afmelding ook doorgestuurd naar de Rijksdienst voor Wegverkeer. De RDW herkeurt auto’s steekproefsgewijs om te controleren of auto’s terecht zijn goed- of afgekeurd. Dit geeft u nog een extra kwaliteitsgarantie van uw apk. Een veilig gevoel!

Gratis apk laten keuren in Capelle aan den IJssel

Een goedkeuring bij de apk garandeert niet dat uw auto ook daadwerkelijk goed onderhouden is. Het is daarom belangrijk ook goed periodiek onderhoud te laten uitvoeren. Doet u dit niet, dan is er kans op langdurig defecte onderdelen, daardoor hogere reparatiekosten, kans op pech en veiligheidsrisico’s voor uzelf en andere weggebruikers. Bovendien levert uw auto met een goed ingevuld onderhoudsboekje meer op bij de eventuele verkoop ervan. Reden genoeg dus om uw apk te combineren met een grote onderhoudsbeurt. Wij brengen bij deze combinatie geen kosten in rekening voor de apk-keuring: deze is volledig gratis.