Airco vullen Capelle aan den Ijssel

Airco laten vullen in Capelle aan den IJssel

Om uw rijcomfort te garanderen is het belangrijk ook uw airconditioning in uw auto goed te laten onderhouden. U wilt immers optimaal blijven genieten van frisse lucht. Nare luchtjes door schimmelvorming en bacteriegroei wilt u voorkomen. Bovendien wilt u dure reparaties aan uw airco vermijden. Essentieel in het onderhoud aan uw airco is het bijvullen van het koudemiddel. Wilt u uw airco laten bijvullen in Capelle aan den IJssel, dan is Auto Van den Bergh u graag van dienst.

Waarom uw airco laten bijvullen in Capelle aan den IJssel?

Het airco-systeem in uw auto is gevuld met koudemiddel. Een auto-airco bevat ongeveer 650 gram van dit gasvormige middel. Per jaar gaat er echter zo’n 10% verloren, waardoor de airco steeds minder goed zal gaan functioneren. Periodiek onderhoud aan het airco-systeem is daarom noodzakelijk. Van den Bergh Auto zal tijdens het airco-onderhoud onder andere het koudemiddel afzuigen en vervolgens afvullen met de voorgeschreven hoeveelheid koudemiddel, waardoor uw airco optimaal kan blijven functioneren.

Tips voor goed gebruik van uw airco

Van den Bergh Auto staat graag voor u klaar wanneer u uw airco wilt laten vullen in Capelle aan den IJssel. Daarnaast adviseren wij u uw airco op de volgende manier optimaal te gebruiken:Van den Bergh Auto staat graag voor u klaar wanneer u uw airco wilt laten vullen in Capelle aan den IJssel. Daarnaast adviseren wij u uw airco op de volgende manier optimaal te gebruiken:

– Gebruik uw airco zowel in de zomer als in de winter. Condens op uw autoruit bij koud weer verdwijnt als sneeuw voor de zon zodra u uw airco aanzet. Bij langdurige inactiviteit wordt de kans op storingen bovendien groter, doordat de compressor niet voldoende wordt gesmeerd.

– Is het in uw auto warmer dan buiten? Zet dan eerst even de ramen open voordat u de airco inschakelt. Op die manier ontsnapt de ergste warmte zonder dat uw airco hiervoor onnodig hard hoeft te werken. Ook voorkomt u hiermee onnodig brandstofverbruik.