Airco service Capelle aan den Ijssel

Aircoservice Capelle aan den IJssel

Op warme zomerdagen is het een verademing in een goed gekoelde auto te kunnen stappen. Ongeacht de lengte van de rit, garandeert de airconditioning uw rijcomfort. De verkoeling houdt u bovendien alert en dit verhoogt de verkeersveiligheid. In het najaar zorgt een goed werkende airco ervoor dat beslagen ramen snel schoon worden en u weer goed zicht op de weg hebt. Na verloop van tijd kan het echter gebeuren dat de airco niet meer goed werkt of dat het systeem kapot gaat. Jammer, want met goed onderhoud kan dit voorkomen worden. Van den Bergh Auto is u met de auto-aircoservice in Capelle aan den IJssel graag van dienst!

Hoe wordt een airco goed onderhouden?

Het is voor iedere autobezitter belangrijk de airconditioning regelmatig te laten onderhouden. Het onderhoud van de airco is namelijk niet afhankelijk van de intensiteit waarmee deze gebruikt wordt. Regelmatige vervanging van bijvoorbeeld uw interieurfilters houdt de werking van uw airco optimaal. Ook is het van belang dat het koudemiddel op peil gehouden wordt om stukgaan van de airco te voorkomen. Dit onderhoud voeren wij graag voor u uit met onze auto-aircoservice in Capelle aan den IJssel!

Voordelen van een goed onderhouden airco

Een goed onderhouden airco zorgt voor minder brandstofverbruik, veiliger rijgedrag door betere concentratie, meer comfort en het voorkomen van dure reparaties. Bovendien wordt schimmelvorming voorkomen, waardoor de lucht die u inademt van goede kwaliteit blijft. Van den Bergh Auto in Capelle aan den IJssel voert de aircoservice graag en vakkundig voor u uit. U bent van harte welkom in ons autobedrijf: wij houden uw auto en de airco met plezier in topconditie!