Autobedrijf Capelle aan den Ijssel

Van den Bergh Auto: het professionele autobedrijf in Capelle aan den IJssel

Van den Bergh Auto is al decennialang een begrip onder autobedrijven in Capelle aan den IJssel. De garage voorziet in alle diensten die bij goed auto-onderhoud horen. Wij hebben een ruim aanbod aan occasions, zijn BOVAG-gecertificeerd, en Fiat-gespecialiseerd. Dit alles bieden wij aan op een laagdrempelige manier: de koffie staat altijd klaar. Stap dus gerust eens vrijblijvend binnen!

Uw persoonlijke autobedrijf in Capelle aan den IJssel

Van den Bergh Auto onderscheidt zich van andere autobedrijven in Capelle aan den IJssel door de persoonlijke en tegelijk professionele service waarmee u geholpen wordt. Of u nu binnenstapt voor een nieuwe auto, uw jaarlijkse apk-keuring, om uw airco te laten bijvullen of uw winterbanden te laten monteren: ons personeel denkt met u mee en zorgt ervoor dat u tevreden weer de weg opgaat.

Volledig onderhoud in goede handen

U vindt het belangrijk dat uw auto goed wordt onderhouden. Niemand zit immers te wachten op pech onderweg. U zoekt daarom een autobedrijf waarop u kunt vertrouwen. Van den Bergh Auto is het juiste adres voor betrouwbaar onderhoud in Capelle aan den IJssel. Onze diensten omvatten bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden: U vindt het belangrijk dat uw auto goed wordt onderhouden. Niemand zit immers te wachten op pech onderweg. U zoekt daarom een autobedrijf waarop u kunt vertrouwen. Van den Bergh Auto is het juiste adres voor betrouwbaar onderhoud in Capelle aan den IJssel. Onze diensten omvatten bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden:

– Apk-keuring

– Reparatie

– Bandenservice

– Schadeherstel

– Vervanging of herstel van ruiten

– Onderhoud en bijvullen van airconditioning

Op de uitgevoerde werkzaamheden geven wij 12 maanden garantie, inclusief werkplaatstarief en onderdelen. Wij houden onze dienstverlening bovendien graag transparant. Dit betekent voor u dat u geen onverwacht hoge kosten zult hebben: mochten er extra reparaties of meerwerk nodig zijn, dan nemen wij altijd eerst contact met u op alvorens hieraan te beginnen.

U bent van harte welkom in ons autobedrijf in Capelle aan den IJssel. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen!